Бившата звезда на Фулъм Бьорн-Хелге Рийзе публично нападна мениджъра на тима Мартин Йол. Норвежецът заяви още, че по-голямата част от футболистите не харесват холандския специалист.

Рийзе игра за лондонския тим по времето на предишния треньор Рой Ходжсън. При наследника му обаче той загуби титулярното си място и миналото лято отиде в родния Лилестрьом.

Брат му Джон-Арне все още рита за Котиджърс. Според последните информации ветеранът се е скарал сериозно с Йол на тренировка и мениджърът му е казал, че може да си търсе отбор. Това обяснява и защо левият бек не попада в състава напоследък.

”Мартин Йол се държи много арогантно и не е харесван от повечето играчи на отбора. С тези, които харесва е в добри отношения, но ако някой има различно мнение той спира да говори с него. Изобщо не съм изненадан от случилото с Джон”, коментира братчето му Бьорн-Хелге.

Самият мениджър замаза скандала и обяви, че няма проблеми с Рийзе - старши, който обаче в последните мачове наистина не попада в тима и бе заменен от Матю Бригс в стартовите 11. Той дори каза, че бившият играч се е обадил в клуба, за да отрече да е изричал подобни обиди.