Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс намекна, че клубът може да се раздели с голмайстора си Луис Суарес след края на сезона. 40-годишният специалист разкритикува поведението на уругвайския национал, ухапал по ръката защитника на Челси Бранислав Иванович по време на дербито между двата тима, завършило 2:2 на "Анфийлд".

„Луис Суарес трябва да разбере, че Ливърпул е клуб с големи ценности и няма незаменими футболисти. Той е невероятен талант, но Ливърпул винаги е и ще продължи да бъде над футболистите, които играят за този отбор“, заяви Роджърс, отказал първоначално да коментира постъпката на уругваеца.

„Всички ние представяме този велик клуб и трябва да носим отговорност за постъпките, които правим. Трябва на всички да стане ясно, че няма да толерираме такова поведение от нашите футболисти. Това е недопустимо. Винаги съм се стремял да пазя моите футболисти, когато мога, но в такива случаи съм безпомощен. Ливърпул е отбор, който има невероятна история и подобни неща не се толерират“, допълни младият специалист.