Рома, който е съперник на ЦСКА в групите на Лига Европа, победи с 5:2 новака Беневенто, а в основата на победата бяха Един Джеко и Педро Родригес. Джеко се разписа два пъти за убедителния успех, а испанецът вкара един гол.

Само след 5 минути игра Капрари стреля от границата на наказателното поле, топката рикошира в бранител на Рома и стана неспасяема за Антонио Миранте. "Джалоросите" не се разколебаха от лошото начало и обсадиха вратата на съперника. В 31-ата минута Лоренцо Пелегрини намери непокрития Педро, който възстанови равенството. 

Няколко минути по-късно Мхитарян изведе Джеко и той технично прати топката в обратния ъгъл - 2:1 за Рома. В края на полувремето Мхитарян вкара гол след центриране от десния фланг, но той беше отменен заради засада.

В 55-ата минута Жордан Верету направи изключително глупава дузпа. Лападула не успя да преодолее Миранте, но имаше късмет, че топката се върна в него и добавката му беше точна. Не след дълго Рома също получи дузпа. Нарушението беше на вратаря Лоренцо Монтипо срещу Педро, а Верету се разписа за 3:2.

В 77-ата минута Мхитарян намери Джеко, който вкара своя втори гол. 

Най-красив беше последният гол, дело на Карлес Перес. Юношата на Барселона се разходи между няколко бранители на гостите и с кинжален удар прати топката до гредата за крайното 5:2.