Голямата звезда на Португалия Кристиано Роналдо благодари на Бог от името на своите съотборници за класирането на Евро 2012. Нападателят на Реал (Мадрид) вкара два гола и бе с основна заслуга за успеха на “иберийците” с 6:2 срещу Босна и Херцеговина в мач-реванш от баражите за шампионата на Стария континент в Полша и Украйна. Първият мач между двата тима бе завършил 0:0 на стадион “Билино Полйе” в Зеница.

“Мисля, че резултатът е справедлив. Играхме по-добре и бяхме по-добрият отбор на терена. Аз направих добър мач, в който отбелязах моите си голове, но отборът също игра много добре. Всички сме много щастливи и благодарим на Бог, че сме на Евро 2012”, сподели щастливият Роналдо след погрома над Босна и Херцеговина.

26-годишният голаджия не пожела да коментира предстоящото Ел Класико между Реал (Мадрид) и Барселона на 10 декември от 23:00 часа на “Сантяго Бернабеу”.

“Все още не мислим за мача с Барселона. Първо имаме гостуване във Валенсия, а след това и дерби срещу Атлетико (Мадрид). Не можем така с лекота да подминем тези срещи. Те не са безсмислени. Следваме нашия си път, както досега”, каза още португалецът.

Във временното класиране на Примера дивисион Реал (Мадрид) е начело с 28 точки, докато Барселона е на втора позиция с 25 пункта. /БЛИЦ