ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Трансферът на Кристиано Роналдо в Ал Насър като свободен агент е най-дискутираният през последните дни, но проблемите за португалската звезда в Саудитска Арабия нямат край и този път засегната е и неговата половинка Джорджина Родригес.

Законът в страната забранява на неженени двойки да живеят заедно, а Роналдо и Джорджина нямат сключен брак, но въпреки това адвокат, пожелал да запази анонимност, им даде надежда.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Въпреки че законът все още забранява съвместния живот без брак, властите започнаха да си затварят полека-лека очите за подобни случаи, особено що се отнася до чужденци. Разбира се, ако се случи престъпно деяние, тогава властите ще реагират“, каза саудитският юрист. 

По-рано днес стана ясно, че Роналдо все още не е регистриран като играч на Ал Насър и няма право да играе, а освен това португалецът има да изтърпява два мача наказание заради счупен телефон на момче в Англия по време на двубоя между Манччестър Юнайтед и Евертън от миналия сезон.

Във вторник Кристиано Роналдо бе представен в Саудитска Арабия като ново попълнение на Ал Насър, където ще печели 200 милиона долара годишно. В момента новият клуб на суперзвездата е първи в класирането с 26 точки – с една повече от Ал Шабаб, който обаче е с мач по-малко.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК!