Реал (Мадрид) победи ПСЖ с 1:0 в контролна среща, която се игра в катарската столица Доха. Единственото попадение бе дело на Хесе, а звездите на двата тима - Кристиано Роналдо и Златан Ибрахимович не си дадоха много зор и бяха почти незабележими.

Треньорът на Реал Карло Анчелоти заложи на голяма част от резервните си състезатели в началото на двубоя, като атаката бе водена от Мората, подпомаган от Хесе и Роналдо. От своя страна Лоран Блан се довери на най-доброто, с което разполага.

Срещата започна двуостро, но по-сериозните опасности бяха пред вратата на испанския тим. Въпреки това именно "белите" бяха тези, които успяха да отбележат гол. В 19-ата минута Мората пусна пас към Хесе, който технично търкули топката вдясно на вратаря Сиригу.

Последва още по-мощен натиск на момчетата на Лоран Блан, но гол така и не падна. В 39-ата Реал бе много близо до втори гол. Кристиано Роналдо даде страхотно начало на атаката, а Хосе Родригес уцели гредата, изправил се сам срещу Сиригу.

На почивката Анчелоти смени целия си състав, което обаче не промени облика на тима. Лоран Блан също постепенно подмени играчите си, като най-дълго от всички на терена се застоя Грегъри Ван дер Вийл.

Втората част определено беше по-скучна, като се играеше на по-ниска скорост. В 81-ата Адриен Рабио беше изпуснат при корнер, но стреля с глава малко над гредата. Стотина секунди по-късно Жереми Менез шутира фалцово, но отново малко не стигна топката да влети в мрежата. В края и Лукас Моура беше изпуснат при корнер, но не уцели добре топката с глава.

Парижани не успяха да стигнат поне до равенство най-вече заради неточния си мерник. Играчите на ПСЖ отправиха цели 29 удара към вратата на Реал, но 23 от тях бяха извън очертанията.