ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Футболната звезда Кристиано Роналдо изправи косите на всички зрители, които гледаха европейската квалификация между Словакия и Португалия в Братислава. Причина за това беше ситуация, при която петкратният носител на „Златната топка“ едва не счупи главата на вратаря на домакините. Гостите спечелиха с 1:0 след гол на празнуващия 29-ия си рожден ден Бруно Фернандеш две минути преди почивката.

В 61-ата минута Роналдо получи пас на чиста позиция, но не успя да уцели топката. Той опита да поправи невероятния си пропуск, хвърляйки се напред с краката, за да успее все пак да бие към вратата.

Капитанът на Португалия обаче едва не отнесе главата на вратаря Мартин Дубравка. Десният крак на Кристиано Роналдо мина на милиметри от лицето на 34-годишния словашки страж, а след това все пак имаше лек контакт с главата на Дубравка. Заради опасното си деяние португалецът получи жълт картон от шведския съдия Глен Ниберг. Мнозина считат, че реферът е пожалил нападателя на Ал Насър и не го е изгонил от игра.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

В резултат на това 38-годишната футболна звезда вече има три официални предупреждения от началото на квалификациите за Евро 2024 и ще пропусне следващия мач на тима си, който е срещу Люксембург и защитника на ЦСКА Енес Махмутович в понеделник.

“Радвам се, че всичко се размина на милиметри и Кристиано Роналдо не ме изрита в лицето“, коментира след мача вратарят Дубравка.

Португалия е лидер в група „J“ на европейските квалификации с 15 точки и има пет точки аванс пред Словакия и Люксембург.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!