ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо е започнал спешни преговори за смяна на отбора. През миналата седмица петкратният носител на „Златната топка“ и неговият агент Жорже Мендеш са провели среща с представители на Байерн.

Според „Дейли Мейл“, представителите на баварците са проявили интерес към услугите на Роналдо, тъй като управата на клуба е останала разочарована от представянето на сенегалския нападател Садио Мане, който беше привлечен през лятото от Ливърпул.

В същото време 37-годишният футболист направи нови скандални изявления срещу Манчестър Юнайтед във втората част на интервюто си пред известния британски водещ Пиърс Морган. Роналдо хвърли сериозни обвинения към собствениците на „червените“ дяволи и част от бившите си съотборници.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

„На семейство Глейзър не му пука за клуба от професионална и спортна гледна точка. Аз не съм говорил с тях, тъй като са делегирали всички права по управлението на президента и спортния директор. Юнайтед ги интересува единствено от маркетингова гледна точка и парите, които може да получат. Играчите искаме най-доброто за клуба. Затова се и върнах на „Олд Трафорд“, но има вътрешни пречки, които ни спъват да достигнем нивото на Ливърпул, Манчестър Сити и Арсенал“, заяви Роналдо.

Нападателят на „червените дяволи“ направи и шокиращо разкритие за отношенията си със своите бивши съотборници Гари Невил и Уейн Рууни. Двамата постоянно критикуват Кристиано, а португалецът дори отказа да говори с Невил пред камерите на телевизията, за която бившият английски национал работи като коментатор.

„Те не са ми приятели. Представят само едната гледна точка. Лесно е да критикуват. Вероятно го правят с целта да станат по-известни. Затова и използват моето име. Тежко да е слушам такива думи от хора, с които съм бил съотборник. Рой Кийн и Рио Фърдинанд са добри хора. Не само защото говорят добре за мен. Те знаят какво е мисленето на футболистите“, допълни португалецът.

Както е известно, в първата част от интервюто си Кристиано Роналдо обвини клуба в предателство, недоверие и опити да бъде изгонен. Той се оплака от липса на подкрепа от страна на ръководството и треньорите. Освен това нападателят призна, че управата е отказала да повярва, че новородената му дъщеря има здравословни проблеми и затова той е пропуснал лятната подготовка на Манчестър Юнайтед. "Червените дяволи" пък обявиха, че предстои да бъде взето решение относно думите на Роналдо в интервюто. Не е изключено той да отнесе солидна глоба. Много е вероятно през януари португалецът да бъде трансфериран.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК