ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо изригна мощно срещу клуба и обяви мениджъра си и още няколко души, че са се опитали да го изхвърлят още през миналата година.

Португалецът даде интервю пред известния журналист Пиърс Морган, в което признава, че се чувства предаден.

"Да, те се опитаха да ме изгонят. Не само треньорът, но и още двама-трима души около клуба. Чувствах се предаден. Не бива да говоря дали искаха да се отърват от мен, но не ме интересува. Да, чувствам се предаден и мисля, че някои хора тук не ме искаха, не само тази година, но и миналата също", сподели португалската звезда.

Той атакува бившият треньор на тима Ралэ Рангник: “След уволнението на Солскяер клубът трябваше да покани топ треньор, а не спортен директор. Не знаех кой е Рангник, хората около мен също не знаеха".

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Изказването на Роналдо е пореден епизод от войната му с клуба, след като по-рано през сезона той напусна преждевременно мач на Манчестър Юнайтед, а ръководството реагира и го извади от първия състав.

В последните мачове на Юнайтед португалецът се завърна в игра, но не бе в тима за днешния двубой с Фулъм.

В интернет веднага заваляха коментари, а голяма част от феновете на "червените дяволи" смятат, че това е последното интервю за звездата като играч на Юнайтед.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК