Бъдещето на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед на този етап е несигурно и той има условие за оставането си на "Олд Трафорд". Ти от европейските грандове пък дебнат да го приютят, ако той напусне „червените дяволи“, съобщава "Сън".

Според британския таблоид ПСЖ, Байерн и Рома, който е воден от бившия треньор на португалеца в Реал (Мадрид) Жозе Моуриньо, са кандидати за подписа на 37-годишния нападател.

Роналдо се е надявал да сложи край на кариерата си в Юнайтед, след като се присъедини отново към клуба миналото лято, но неговият агент Жорже Мендеш е провел разговори с новия изпълнителен директор Ричард Арнолд заради опасенията му от лошата форма на отбора.

„Червените дяволи“ бяха изхвърлени от ФА Къп след домакинска загуба от Мидълзбро след дузпи и са в люта битка за четвъртото място във Висшата лига, а Роналдо вкара първия си гол за тази година при снощната победа с 2:0 над Брайтън в отложен мач за първенство. Според английските медии Роналдо ще да остане в клуба, само ако Юнайтед се класира за Шампионската лига през следващия сезон.