Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо публикува снимка от съблекалнята на италианския тим след победата вчера с 3:0 като гост на Барселона в Шампионската лига. 

С успеха "Старата госпожа" успя да извоюва първото място в групата.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

"Винаги е хубаво да се върнеш в Испания и Каталуня, винаги е трудно да играеш на "Камп Ноу" срещу един от най-силните отбори, които съм срещал. Днес бяхме отбор от шампиони! Истинско здраво и задружно семейство. Ако играем така, няма от какво да се страхуваме до края на сезон. Напред!", написа португалецът.

 

Той коментира и първата дузпа, отсъдена за нарушение срещу него. Също така отговори на въпрос за отношенията му с Лионел Меси. 

"Това беше мисия почти невъзможна. Важното беше да започнем силно и след 20 минути вече водехме с 2:0. Оттам нататък наистина вярвахме, че можем да постигнем целита си. Тази победа ще ни даде голяма увереност, имахме нужда от подобен успех срещу голям отбор", заяви той.

"Понякога реферите свирят пресилени дузпи, но не искам да задълбавам, защото тяхната работа е много трудна. Когато си победил с 3:0 на "Камп Ноу", не може да има съмнения дали е заслужено, или не", коментира ситуацията португалецът.

"Двамата с Меси сме постоянно заедно по церемониите за награди в продължение на 12-13 години. Никога не съм го смятал за съперник, това са измислици на медиите. Ние винаги сме се разбирали перфектно и ако попитате Лео, той ще ви каже същото", заключи Роналдо.