Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо сравни мачовете в момента без публика с цирк, в който няма клоуни. Нападателят реализира и двата гола за успеха на Португалия с 2:0 при визитата срещу Швеция в Лигата на нациите, а попаденията му бяха под номер 100 и 101 с националната фланелка. Така той стана едва вторият играч в цялата история на футбола, който достига трицифрен актив от голове за националния тим на страната си. По трибуните на стадиона в Стокхолм обаче нямаше фенове, които да го поздравят за това историческо  постижение.

"Все едно отиваме на цирк, в който няма клоуни или в градина, в която няма цветя", каза Роналдо по повод факта, че заради коронавирусната пандемия мачовете се играят без публика.

"Ние играчите не харесваме това, но аз лично вече свикнах. Преди мач се настройвам, че на стадиона няма да има никой. Липсват ми не само нашите фенове, но и тези, които ни освиркват. Тъжно е. Харесва ми, когато ме изпсуват, защото това ме мотивира. Но здравето винаги идва на първо място и ние трябва да се съобразим с това. Все пак е тъжно", каза още нападателят на Ювентус.