ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Диетологът на Ал Насър Хосе Блеса е възхитен от Кристиано Роналдо и призна, че след идването на португалеца в тима от Саудитска Арабия са се случили уникални неща и играчите са влезли в страхотна форма. 

„Роналдо е най-добрият играч в историята или един от двамата най-добри. Аз, както всички останали, не бях сигурен какво ще работя с него и дали клубът ще се промени много, но сега мога да кажа, че не съм виждал по-голям професионалист. От всеки разговор с него извличам поуки. Срещнахме се и поговорихме за диетата му, как разбира нейната важност, както и почивката. Носи два фитнес уреда: пръстен и гривна. Пристига пръв на тренировка и си тръгва последен. Всеки ден. Работата с него е страхотна. Храни се разнообразно и здравословно, без да залита по странните модерни измислици, които ни заливат. Аз трудно мога да го науча на нещо, но той създава школа около себе си. Останалите играчи на Ал Насър му подражават във всичко и това има чудесен ефект върху подобряването на играта им", сподели Хосе Блеса.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

"Откакто е тук, всички футболисти тренират по-интензивно и спазват по-строг хранителен режим. Не съм виждал клуб като този, в който играчите подобряват състава на тялото си с почти 90% всеки път, когато ги видя: имат по-малко мазнини, повече мускули и изпълняват всяко упражнение до най-малкия детайл. Лукс е да работиш с човек като Кристиано“, добави испанецът.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК