Звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо, който се завърна с гол, заяви че с победата над Копенхаген с 2:0 тимът е постигнал целта си. Крилото стана първият играч с с девет гола в груповата фаза на един сезон на Шампионската лига.

„Целта е постигната. Завършихме на първо място в групата. Играхме добре на един много лош терен. Подобрих един рекорд в Шампионската лига и се чувствам много щастлив. Това е една крачка напред. Смятам, че отборът се представи много добре. Играхме със спокойствие и атрактивно. Радвам се, че вкарах един гол и успях да помогна на отбора”, коментира португалецът.

„Не играх две седмици и ще се нуждая от малко време, за да навляза в добър ритъм. Прява стъпка след стъпка. Намирам се в добър етап, със сигурност не съм в най-добрата си форма”, добави звездата на Реал Мадрид.

„Щастлив съм, че постигнах този рекорд и искам да се насладя на момента. Надявам се, че ще продължа да вкарвам, както винаги. Всички голове са важни. Аз не мисля за рекордите. Първата ми цел е да печеля трофеи с отбора. Не мога да разбера как може да допускат да се играе футбол на такива терени. Дузпата я изпълних вяло и затова пропуснах да вкарам”, каза още Кристиано Роналдо.