ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Игралият в Манчестър Юнайтед, Реал (Мадрид) и Ювентус Кристиано Роналдо говори при представянето си в Ал Насър (Саудитска Арабия). Звездата обяви, че е искал ново предизвикателство след толкова години в Европа.

По-рано днес португалецът премина медицински прегледи, малко по-късно ще излезе на препълнения клубен стадион на Ал Насър с жълто-синия екип с номер 7, за да бъде представен на феновете.

ГЛЕДАЙ СЪБИТИЕТО НА ЖИВО ТУК !!!

"Тук съм, за да печеля. Футболът сега е много по-различен от този преди години. Искам да предам различна визия на страната и играта. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Това е страхотна възможност за мен, не само във футболно отношение, но и шанс да променя мисленето на новото поколение. Много клубове от Австралия, САЩ и Португалия се опитаха да подпишат с мен, но аз отказах. 

Работата ми в Европа приключи, време е за ново предизвикателство. Това е лично мое решение, а семейството ми ме подкрепи, особено децата ми. Хората тук ме обичат, а аз им благодаря за посрещането.

Първенството е много силно и аз съм щастлив да бъда тук. Очаквам с нетърпение да играя и мога да го направя още утре, ако треньорът прецени. Не се притеснявам, че някои казват, че това е краят на кариерата ми. не е така.

Моят договор е уникален, защото съм уникален играч. Счупих всички рекорди в Европа и искам да го направя и тук", заяви Роналдо.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК