Завърналият се в Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо надъха феновете на "червените дяволи" със силно изказване. Португалецът е на 36 години, но отсече, че не е дошъл, за да си почива, а за да върне Юнайтед към победите и трофеите.

"Много се радвам, че се завърнах. Никога не съм мислил, че ще се случи отново, но сега съм много горд и развълнуван, очаквам с нетърпение да започна по най-добрия начин. Семейството ми е щастливо, децата, всички са много щастливи. Имаме добри спомени, но това е нов момент, ново поколение и аз съм тук, за да печеля трофеи. Това е причината да съм тук - за да печеля. Не съм дошъл на ваканция. Предният път бе добре, спечелихме важни неща и носих фланелката много години, но съм тук, за да печелим отново. Способен съм, както аз, така и моите съотборници. 

Това е отличен шанс за мен, за феновете, както и за клуба да направим крачка напред. Смятам, че можем да постигнем нещо голямо в следващите 3-4 години. Хората говорят за моята възраст, но трябва да знаят, че аз съм различен от останалите. Показвам го година след година и този сезон няма с нищо да е по-различен. Разбира се, ще бъде нервен в събота, но сега съм много по-зрял, имам много повече опит. Ще съм готов и ще натискам Оле Гунар Солскяер да съм титуляр", заяви Роналдо. 

Очаква се звездата да направи официален дебют в събота (17:00 часа) при домакинството на Нюкасъл.