Една от звездите на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни сподели преди утрешния сблъсък с Реал (Мадрид), че се чувства по-свеж от всякога и, че всички в отбора жадуват за успехи този сезон. „Червените дяволи” и „кралския клуб” ще излязат утре вечер от 21:45 часа българско време на „Олд Трафорд” за реванша си от 1/8-финалите на Шампионската лига. Първият двубой в Мадрид завърши 1:1.

„Не съм играл толкова мачове, колкото би трябвало на този етап от сезона. Чувствам се по-свеж от всякога и съм готов за битките до края на сезона. Искам само да съм здрав и да взема участие в колкото се може повече срещи, за да допринеса за успеха на тима. С ротациите на мениджъра, ще има и други играчи, които се чувстват свежи", сподели Рууни.

„Знаем, че двубоят с Реал Мадрид е ключов. Имаме брилянтен състав, фантастичен микс от опитни футболисти и млади играчи, които са много способни и жадуват да печелят. Да постигнем успехи този сезон е наистина важно, защото това ще бъде страхотна основа за слава през следващите няколко години. В мига, когато младите играчи опитат вкуса на трофеите с клуба, те ще разберат колко е сладко. Ще искат да го правят пак и пак”, допълни 27-годишният нападател.