Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни сподели след домакинския успех над Реал Сосиедад с 1:0, че е щастлив в отбора под ръководството Дейвид Мойс.

„Наистина се наслаждавам да работя за Дейвид Мойс. Резултатите не са такива, каквито бихме искали, но работим, за да ги поправим. Можехме да спечелим с 3,4 или 5 на нула, но сме доволни и на този резултат. Трябваше да поведем с 2:0, за да си направим по-лесен мача, но пропускахме“, коментира Рууни след срещата на "Олд Трафорд".

В същото 28-годишният голмайстор благодари на сър Алекс Фъргюсън, който уточнява в своята автобиография в специална глава за Рууни, че всъщност футболистът не е подавал писмена молба за трансфер. „Благодарен съм, че той се върна назад и коригира това, че съм подал молба за трансфер”.

В автобиографията сър Алекс споделя още детайли от отношенията си с Рууни, както и загрижеността си за формата му. „Не ми се говори, това е минало, а аз гледам в бъдещето”, каза още английският национал, който бе пренебрегван от легендарния специалист през миналия сезон.