ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт коментира победата с 6:2 срещу Иран на старта на Мондиал 2022. Специалистът отправи критика към играчите си, които са загубили концентрация и са допуснали два гола. Toй е притеснен, че избраниците му не са съсредоточени през цялото време. 

"Малко съм разочарован от завършека на мача, но трябва да сме щастливи от факта, че спечелихме с разлика и играхме по този начин през по-голямата част. Първото полувреме беше напрегнато, с много прекъсвания, но пресата и движението ни бяха добри. Не би трябвало обаче да допускаме два гола в такива моменти от мача, така че трябва да играем по-правилно срещу САЩ. Трябва да бъдем по-добри. Имаше 24 минути добавено време за целия мач. Грешките бяха следствие от резултата. Имаше достатъчно добавено време, в което трябваше да сме съсредоточени, а загубихме концентрация", коментира Саутгейт.

"Атакуващите ни играчи бяха заплаха за съперника в хода на целия мач. Това, което особено много ми хареса, беше попадението на Джак Грийлиш в края, защото Калъм Уилсън показа, че мисли само за отбора", добави селекционерът на Англия. 

ВИЖТЕ КЛАСИРАНИЯТА В ГРУПИТЕ!