Бившият съотборник на Стилиян Петров - Нийл Ленън, сложи край на възможността Димитър Бербатов да си уреди пенсионен бонус в Селтик. Мениджърът на гранда от Глазгоу обяви, че не му трябват футболисти като българина.

Ленън не искал да се повторят гафовете с Роби Кийн, Крейг Белъми и Фреди Люнгберг. Появата им на "Паркхед" бе краткотрайна и разочароваща. Затова Ленън се обяви против решението на шефовете да му докарат Бербатов от Фулъм, пише “Стандарт”. Слуховете, че Митко ще се раздели с котиджърс", се увеличиха, след като той пропусна гостуването на Хъл Сити. Никой на Острова и в Европа не вярва на версията - болки в слабините.

“Не ми трябват футболисти, които могат да си отидат утре", категоричен е Ленън за Бербатов. Медиите в Турция пък тръбят, че на шефовете на Трабзонспор е на път да им писне от претенциите на Фулъм. Шефовете на лондончани не искат да отстъпят и държат висока цена за Бербатов.

Комшиите ще направят последен опит да я смъкнат, но ако това не се случи, ще се откажат от Митко. Вместо това се се насочили към ветерана Макси Лопес.