Челси започва преговори за заместник на уволнения по-рано от мениджърския пост Томас Тухел. Конкурентът на „сините“ във Висшата лига Брайтън даде позволение на треньора на отбора Греъм Потър да пътува за Лондон, за да стартира разговорите си с клуба от „Стамфорд Бридж“.

Счита се, че 47-годишният специалист е готов да постигне разбирателство с Челси и да заеме позицията на германеца. Британските медии информират, че Потър е един от тримата фаворити за поста. Другите двама са Зинедин Зидан и Маурисио Почетино.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Според информациите от Англия, Томас Тухел е останал изненадан от решението на клубната управа да го уволни. Шефовете на „сините“ са отказали молбата му за повече време за работа, през което да промени представянето на отбора, който е шести в класирането на Висшата лига с 10 точки от шест мача, на пет от лидера Арсенал, и загуби от Динамо (Загреб) първия си мач от груповата фаза на Шампионската лига.

Днес на тренировъчната база на Челси Томас Тухел е провел десетминутен конферентен разговор с всички шефове на клуба. По време на дискусията ръководителите са останали твърди в решението за раздяла с 49-годишния германец. След това Тухел се е сбогувал със служителите на тренировъчната база на Челси. Няма яснота дали по това време там са били играчите от отбора.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК