ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Истинска сензация се оказа записана в завещанието на Пеле. Както е известно, Краля на футбола почина на 82-годишна възраст на 29 декември. В последния месец от живота си той беше настанен в болницата „Алберт Айнщайн“ в Сао Пауло, където още преди Коледа се събраха членовете на неговото семейство.

Оказва се, че в последната си воля си Пеле най-сетне признава своята незаконна дъщеря Сандра Регина, която умира от рак на гърдата преди 17 години. Тя е резултат на връзката на Краля на футбола с чистачката Анисиа Мачадо. Въпреки че бащинството на трикратния световен шампион е доказано с ДНК тест, той до края на живота си отказваше да признае Сандра за своя дъщеря. През 1996 г., тя печели петгодишна съдебна битка, която ѝ позволява да прибави фамилията Нашименто към името си.

Само ден преди смъртта си – на 28 декември, Пеле е поискал среща със синовете на Сандра Регина – Октавио Фелинто Нето и Габриел Арантес до Нашименто.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

„Получих обаждане от една от моите лели и тя каза, че дядо иска да ни види. Бяхме много развълнувани. Това беше момент, който винаги сме чакали. Във всяко семейство има битки, нашето не беше по-различно. Има обаче моменти, които ни сплотяват в обичта и любовта. Това е най-важното. Ние сме изключително щастливи, че най-сетне сме официално признати“, заяви Габриел.

Счита се, че оставеното от Пеле наследство е в размер на 13 милиона паунда. Краля на футбола имаше три деца от първия си брак, близнаци от втория и две извънбрачни, включително Сандра Регина. От първата си съпруга – Росмери до Рейс Чолби, футболната легенда има две дъщери (Кели и Дженифър) и един син (Едсон).

През 1982 г. Пеле се развежда и започва връзка с телевизионната водеща Чуча, която тогава е само на 17 години. През април 1994 г. Краля на футбола се жени за втори път – за психоложката Асирия Лемос Сейшас, която две години по-късно ражда близнаците Джошуа и Селесте. Впоследствие знаменитият голмайстор признава незаконната си дъщеря Флавиа Курц, която е резултат на аферата му с журналистката Ленита Курц през 1968 г. През 2016 г. Пеле се ожени за последната си съпруга Марсиа Аоки, която тогава беше на 32 години.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК