ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Сензационно участие на футболист, играещ у нас, ще има в в първия двубой на световния шампион Аржентина след спечелването на финала на Мондиала в Катар след дузпи срещу Франция.

"Гаучосите" посрещат Панама на 23 март в Буенос Айрес при невиждан интерес от страна на феновете, а сред повиканите от треньора на гостите е 21-годишният полузащитник Мартин Моран от българския втородивизионен Етър (Велико Търново).

За него това може да бъде едва втори мач с тима след дебюта му на 27 септември 2022 година при победата с 2:0 над Бахрейн в контрола.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Интересна подробност около тима на Панама за срещата със световния шампион е отсъствието на далеч по-редовно призовавания в националния тим Хосе Кордоба от Левски, който обаче е в състава за срещата с Коста Рика от КОНКАКАФ Лига на нациите пет дни по-късно.

Двубоят явно е по-важен за националния селекционер на Панама Томас Кристенсен, който е повикал два различни състава за двете срещи и явно ще иска да реши битката с Коста Рика, която двата тима водят за върха в групата от КОНКАКАФ Лига на нациите.

Панама е лидер в класирането със 7 точки, пред Коста Рика с 3 и мач по-малко, а на дъното е Мартиника с 1.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК