ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Уулвърхемптън удари у дома шампиона Манчестър Сити с 2:1 в мач от седмия кръг на английската Висша лига и му нанесе първа шампионатна загуба за сезона.

Само преди няколко дни „гражданите“ отпаднаха на 1/16-финалите за Купата на Лигата след поражение с 0:1 в Нюкасъл, а днес изостанаха рано на „Молиню“, след като още в 13-ата минута Рубен Диаш си вкара автогол.

До края на първата част играчите на Хосеп Гуардиола не успяха да изравнят, но направиха това след почивката в 58-ата минута, когато точен бе Хулиан Алварес.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Радостта на шампионите обаче се оказа кратка, тъй като в 66-ата минута Хванг Хий-Чан отново изведе „вълците“ напред в резултата след асистенция на Матеус Куня.

Съдията Крейг Паусън даде седем минути добавено време, но дори и те не се оказаха достатъчни на гостите да избегнат първата загуба за сезона във Висшата лига.

След успеха Уулвс събра 7 точки на 13-ата позиция. Ман Сити остава на върха със своите 18 точки, но Ливърпул може да го измести още тази вечер, ако победи Тотнъм в Лондон.

УУЛВЪРХЕМПТЪН – МАНЧЕСТЪР СИТИ 2:1
1:0 Рубен Диаш (13-автогол), 1:1 Хулиан Алварес (58), 2:1 Хванг Хий-Чан (66)

РЕЗУЛТАТИ И ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!