Нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе е взел решение да напусне парижани и това най-вероятно ще се случи след края на сезона. 21-годишният френски национал бил договорил личните си условия с Реал (Мадрид) и се очаква да се присъедини към „кралете“ през лятото или най-късно през 2021. Това разкри популярният журналист Ориол Доменек.

„От няколко различни страни вече знам, че контактите са факт, а Реал е много близо да затвори тази сделка. Кога ще пристигне Мбапе в Реал? Това е единствената въпросителна, но единият вариант е идното лято, ако ли не, то през това на 2021 година ще е играч на Реал”, каза Доменек.

Треньорът на „белия балет“ Зинедин Зидан е голям фен на играта на Мбапе и никога не го е крил. „Знаете, че го познавам от много време. Влюбен съм в играта му, както и какъв човек е”, каза френският специалист още през ноември.

Мбапе има 14 гола в 16 мача за ПСЖ през настоящия сезон, а в последните дни се коментира недоволството срещу треньора Томас Тухел му при смяна в домакинството срещу Монпелие (5:0) в края на миналата седмица.