Селекционерът на националния отбор на Северна Ирландия Майкъл О`Нийл коментира нулевото равенство, което отборът му направи като гост на Беларус в мач от Група 3 на Лига „С“ от Лигата на нациите. В същата група е и българският представителен тим, а на 15 октомври (вторник) предстои гостуване на „лъвовете“ в Белфаст. В тази връзка, О`Нийл заяви, че за неговия отбор е важно да спечели срещу тима на Илиан Илиев.

“Разочарован съм от резултата, а не от играта. Доминирахме и създадохме някои много добри положения, бързо преливахме от защита в атака, но не използвахме шансовете си през първото полувреме и трябва да си вземем поука. Втората част беше по-трудна, но отново имахме възможности, които не реализирахме”, коментира О’Нийл.

“Движим се в правилната посока. Не сме отбор, който вкарва много голове, но и никога не сме били. Предпочитам да гледам позитивно на нещата. Срещу Беларус имахме много силни периоди. Сега ни предстои мач с България и ако го спечелим, значително ще подобрим позицията си в групата. Най-важното е да не губиш като гост, а ние взехме точка далеч от дома и това е нещо положително”, добави 55-годишният специалист.

ПРОГРАМАТА НА НАШАТА ГРУПА В ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ - ТУК

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА БЪЛГАРИЯ В ЕДНА КНИГА - ТУК