Фенът, нахвърлил се да целува Лионел Меси по време на приятелската среща между Швеция и Аржентина (2:3), се оказа закоравял рецидивист. Поне по отношение до прегръдките на футболисти.

Оказа се, че откачалката е намляскала и друг футболен вълшебник – бразилеца Роналдиньо. Инцидентът се случил по време на мач между Бразилия и Еквадор в Стокхолм. Любопитно съвпадение е, че по същото време Зъбаткото също риташе в Барселона, както сега Меси.

Шведските медии разкриха още подробности от тъмното минало на лудия фен. Оказа се, че той съвсем не е бил безопасен. Бил е осъждан за тежки престъпления – за нападение, кражби, заплахи над полицейски служител, както за няколко случая на сексуален тормоз.

Както е известно, в 89-ата минута на вчерашната котрола ултрасът с екип на Барселона нахлу на терена и успя да стигне до Меси и да го целуне по главата. Аржентинецът сякаш леко се стресна и няколко минути след това камерата следеше изражението на лицето му. Впоследствие привърженикът бе изведен от стюард, без да се противи.