"Дали мога да взема Маркъс Рашфорд от Манчестър Юнайтед в разширения състав на Англия за Евро 2016? Мисля, че това би било смело решение. То би означавало да оставя някой, който в момента според мен има повече причини да бъде повикан. Човек обаче никога не знае. Ще бъде глупаво да кажа, че той не е готов и няма да се справи. Сигурен съм, че може да се справи”, заяви селекционерът на английския национален отбор Рой Ходжсън.

Ако имаше достатъчно свободни места и ако можехме да вземем във Франция 30 играчи, със сигурност щяхме да го имаме предвид. Тъй като можем да вземем само 23-ма, това ще ни създаде главоболие относно офанзивните футболисти, които ще вземем или ще оставим тук.

Изисква се много да вземеш някой, който е на 18 години, и има четири-пет мача. Аз обаче съм впечатлен от него. Той нямаше да запази титулярния си пост в отбора на Манчестър Юнайтед, ако Луис ван Гаал не считаше, че е заслужил мястото си. Но ако е необходимо да съм напълно откровен, с настоящите играчи, с които разполагам, както и цялата конкуренция в тази зона на терена, изглежда малко вероятно той да получи повиквателна", заяви Ходжсън.
Резултати, програма и класиране в Англия - ТУК !!!