ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Генералният секретар на ФИФА Фатма Самура обяви, че ще наеме услугите на шамани заради предстоящия Мондиал 2022 (20 ноември – 18 декември).

Целта на жреците е да излекуват контузията на звездата на националния отбор на Сенегал Садио Мане за мачовете от световното първенство. Както е известно, 30-годишният офанзивен футболист получи контузия на сухожилие при победата на Байерн с 6:1 над Вердер през тази седмица.

„Това е много важна и тъжна новина. Ще се обърна към нашите шамани. Ще им се молим, ще даде всичко, което поискат. Надяваме се да направят чудо. Садио Мане трябва да играе на световното първенство“, заяви Самура.

1500 x 50 лв. всеки ден до края на Световното първенство по футбол 

60-годишната сенегалка е генерален секретар на ФИФА от 13 май 2016 г. Тя е първата жена в историята, която заема тази позиция в световната футболна централа.

Все още няма пълна яснота за състоянието на Садио Мане. От Байерн преди дни обявиха, че той ще пропусне предстоящия през уикенда мач с Шалке 04 и ще му бъдат направени допълнителни изследвания.

Селекционерът на националния отбор на Сенегал Алиу Сисе вчера беше категоричен, че при всички положения звездата на неговия тим ще попадне в състава за Мондиал 2022, който ще бъде обявен днес.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК