Спортният директор на Партизан Алберт Надж продължава да работи върху селекцията на отбора, но на първо място поставя утрешния реванш от третия квалификационен кръг на Шампионската лига с Лудогорец. Двубоят е от 21:45 часа на стадион "ЮНА" в Белград, като ще бъде предаван директно по ТВ7, както и в БЛИЦ с картина. Разградчани спечелиха първия мач с 2:1.

"Ще има нови футболисти, но сега най-важен е мачът с Лудогорец", каза Алберт Надж.

"Може някой да пристигне и преди мача с българския шампион, но това е на втори план. Изказванията на отделни хора създават неспокойствие в отбора, но се надявам, че сега няма да има такива неща. Преди мача с Ширак в Армения се появи новина за напускането на Иван Иванов, а такива неща рушат атмосферата в клуба", каза Надж.

"Мисля, че имаме сили да постигнем резултат, който ни води в плейофите на Шампионската лига. Достатъчен ни е само един гол, ако не получим такъв. Важен е само резултатът. Трябва да бъдем търпеливи. Хубаво е, когато играеш красиво, но важно е да бъдем в урната за жребия за плейофите", добави спортният директор на сръбския шампион.