Сериозен скандал е напът да разтресе Шампионската лига след вчерашното дерби между ПСЖ и Реал (Мадрид). Както е известно, парижани спечелиха с 1:0 след гол на Килиан Мбапе в добавеното време.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Испанското радио „Марка“ обаче днес разпространи информацията за недопустими действия на шефовете на ПСЖ на почивката. Твърди се, че президентът на френския гранд Насер ал Хелаифи и спортният директор Леонардо са влезли бесни в съдийската стая, за да изразят недоволството си от работата на рефера Даниеле Орсато и неговите асистенти.

„Ал Хелаифи и Леонардо слязоха в съблекалнята на почивката, за да окажат натиск на Орсато, тъй като не им хареса работата му през първата част. На това нещо свидетели са станали представители на УЕФА“, твърди испанският радио журналист Марк Мигел Анхел Торибио.

Както е известно, след почивката италианският съдия отсъди дузпа в полза на френския клуб. Лионел Меси обаче пропусна. Освен това според треньора на „белия балет“ Карло Анчелоти жълтите картони на Каземиро и Ферлан Менди са били пресилени, но това пък ще попречи на двамата да играят в реванша заради натрупани официални предупреждения.