ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Шефът на УЕФА Александър Чеферин остана много разочарован и ядосан от състоянието на стадиона на хърватския гранд Динамо Загреб.

Босът определи съоръжението като "срана гледка", дори след направените ремонти и подчерта, че пари за футболна инфраструктура се дават на всички футболни федерации, членки на УЕФА. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Срамна гледка е това. Едната трибуна е затворена, а останалото е в лошо състояние. Истинско чудо е какви резултати са постигнати на този стадион (б.р. Динамо играе в Шампионската лига). Даваме пари на всички, а получаваме това.

В Словения например 80% от ремонтите са с пари от УЕФА. Имаме средства, но правителствата, асоциациите и местната власт трябва да работят заедно", заяви Чеферин по време на Изпълнителния съвет на УЕФА на хърватския остров Хвар.

Припомняме, че по-рано днес шефът на БФС Борислав Михайлов изрази надежда, че до една-две години България ще има стадион, с който да може да приеме финал за Суперкупата на Европа или Лигата на конференциите, но също подчерта, че за това е нужна и помощ от държавата.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК