ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Истински шок е изпитала управата на германския гранд Байерн (Мюнхен) след новината, че капитанът на тима Мануел Нойер е приет в болница със счупен крак.

Това обяви изпълнителният директор на тима Оливер Кан, който допълни, че Нойер е претърпял успешна операция на крайника и няма да играе до края на сезона.

Преди часове стражът си пусна снимка от болнична стая и допълнение, че е пострадал по време на ски ваканция. Това е втори тежък удар по Байерн след травмата на Лука Ернандес, контузил се тежко в първия мач на Франция в Катар. 

36-годишният Нойер лекуваше травма в рамото преди Мондиал 2022, което му попречи да бъде в оптимална форма. До момента той записа 16 мача във всички турнири за баварците. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Очаква се мястото на германския национал на вратата на Байерн да бъде заето от Свен Улрайх, който замести Нойер и през втората половина на сезон 2017/18, когато капитанът имаше друга контузия в крака.

Ръководството на баварците може да реши да си върне преотстъпения в Монако Александър Нюбел. 26-годишният страж е част от "монегаските" от година и половина, а контрактът му за преотстъпване изтича в края на сезона.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК