Манчестър Юнайтед победи Тотнъм с 3:2 в двубой от 29-ия кръг на Висшата лига. Хеттрик за успеха на "червените дяволи" реализира Кристиано Роналдо. Така тимът на Ралф Рангник се настани на 4-ото място с актив от 50 точки. Тотнъм е 7-ми с пет точки по-малко.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

В 12-ата минута Кристиано Роналдо получи брилянтно подаване и със страхотен шут откри резултата. Тотнъм реагира и създаде няколко положения пред вратата на "червените дяволи", а в 36-ата минута стигна до изравняването, след като Алекс Телеш игра с ръка в наказателното поле, а от бялата точка Хари Кейн се разписа.

Малко по-късно отново Кристиано Роналдо се превърна в герой за тима си с нов гол в 38-ата минута, пращайки топката в долния ляв ъгъл.

В 61-ата минута Сон получи отличен пас от Кулушевски, но не съумя да изравни резултата. "Шпорите" се добраха до втори гол в 72-ата минута, когато Магуайър си отбеляза автогол.

Кристиано Роналдо отправи опасен удар в 77-ата минута, но този път не сполучи да се разпише. Той стори това в 81-ата минута, след като с глава отново се разписа, реализирайки своя хеттрик в мача. Санчо в добавеното време на срещата можеше да вкара и четвърти гол, но не сполучи да се разпише.