Страхотен скандал се разиграл с българския национал Благой Георгиев в Терек (Грозни). Халфът бе оставен резерва за днешното гостуване на тима на Локомотив в Москва, което Терек загуби с 0:4. Преди двубоя старши треньорът Вячеслав Грозни и Благо Георгиев се скарали, като наставникът закотвил нашия на скамейката.

“Нормално очаквах да започна като титуляр, тъй като в последните три мача бях избиран за играч на двубоя. Треньорът обаче ме остави резерва, тук не става въпрос за футболни неща, а за нещо друго. Не искам повече да говоря, тъй като съм много афектиран, ще кажа нещо, за което после ще съжалявам. Но така вече не може да се работи”, каза Благо пред Ринг ТВ.

“Тук в Грозни хората ме обичат, ръководството и останалите футболисти също. Имам оферти и ще ги преразгледам, вече не съм сигурен, че искам да остана в Терек. Не съм говорил с Грозни, защото след края на мача си тръгнах веднага. Утре ще имам разговор с ръководството, за да решим някои важни неща. Загубата е тежка, но ние сами си правим проблемите в отбора. Отидохме в Москва дори с нагласата да спечелим, но видяхте какво стана”, завърши халфът на националния ни отбор./БЛИЦ