Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Скандал раздира обстановката в съперника на Лудогорец във втория квалификационен кръг на Шампионската лига Динамо (Загреб). Първенецът на Хърватия завърши лагера си в Австрия, но проблемите в клуба не липсват.
 
По време на една от последните тренировки на “модрите” на австрийска територия, която продължила 2 часа и 15 минути и включвала двустранна игра само с по две докосвания на топката, старши треньорът Анте Чачич е изгонил халфа Домагой Вида.
 
Хърватският национал си е позволил коментар с жестове на едно от упражненията, постоянно се кикотел и се шегувал със съотборниците си. Търпението на Чачич към несериозното поведение на халфа се изчерпало и той изгонил Вида от заниманието.
 
Домакой Вида, който беше част от националния отбор на Хърватия на Евро 2012, се ядосал на наставника и захвърлил на терена фланелката си и пулстестера, след което се отправил към хотела.
 
Последната контрола на Динамо (Загреб) преди два дни също не мина без скандали. При равенството 1:1 със Спартак (Москва) на трибуните присъствали 200 фенове на хърватския шампион. Жертва на ултрасите бил президента на клуба Мирко Баришич, който отнесъл негативите от неприязънта на феновете към собственика Здравко Мамич. Няколко от членовете на “Bad Blue Boys” демонстративно обиждали и плюели Баришич.

Лудогорец приема Динамо (Загреб) на 18 юли от 21:00 часа в първи мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Реваншът на стадион "Максимир" в хърватската столица е на 25 юли от 21:45 часа.