ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Скандалният бивш футболист на Рома, Реал (Мсадрид), Милан, Интер и куп други отбори Антонио Касано шокира футболните фенове от цял свят с думи за един от най-успешните треньори в последните години Жозе Моуриньо.

Касано изригна срещу наставника на Рома след загубата на "вълците" от Кремонезе четвъртфиналите на Купата на Италия.

"Моуриньо никога не е бил велик треньор, той просто знаеше как да играе с медиите и беше страхотен комуникатор. Той се справя добре със силни играчи, а не с такива, които не са много добри. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Твърде лесно е просто да бъдеш приятелски настроен със страхотни играчи. Това е просто катастрофа след катастрофа в Рома, той ги накара да харчат пари за Неманя Матич и Руи Патрисио, това бяха негови решения. Онзи ден това изпълнение ме накара да повърна. Той не знае как да състави отбор. Дори и с втория си състав, трябва да победиш Кремонезе.

Моуриньо сам се скара с Карсдорп. Сега той се завръща, кой знае защо? Така че това беше една бъркотия. Що се отнася до Дзаниоло, той трябва да говори за това, а не защо отборът му Рома играе така зле. Измина година и половина, в която този отбор на Рома не е играл добър футбол", ядоса се Касано.

40-годишният бивш футболист е известен с острия си език и честите скандали, в които се замесва заради изречени думи.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК