ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Равенството между ПСВ Айндховен и Борпусия (Дортмунд) в първи мач от осминафиналите на Шампионската лига, завършил при резултат 1:1, цяла нощ не даде мира на фенове и специалисти.

Много коментари бяха написани в социалните мрежи за ситуацията в 56-ата минута, когато „филипсите“ получиха спорна дузпа в своя полза, за да стигнат до изравняване на резултата.

Съдията Сърджан Йованович (Сърбия) отсъди нарушение на Матс Хумелс срещу Малик Тилман. На повторенията добре се вижда, че германският национал първо играе с топката и след това има контакт с краката на футболиста от ПСВ Айндховен.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

„Никаква дузпа. Плъзнах се за шпагат и първо играя чисто с топката, а след това едва докосвам Малик Тилман. Това е видно от кадрите. Дори самият Тилман се смееше невярващо на отсъждането. Йоан Бакайоко реагира по същия начин. Никога няма да забравя изражението на лицата им. Това е втората смешна дузпа, която свирят срещу нас след тази в Париж. Вече не разбирам решенията на съдиите. Това не е футбол“, обяви бесният Хумелс пред камерите на „Амазон Прайм“ след края на мача.

Реферът Йованович обаче получи подкрепа от бившия германски съдия Торстен Кинхьофер, който е използван от германското издание „Билд“ за анализатор на работата на арбитрите.

„За мен дузпата е напълно справедлива. Хумелс едва докосва топката, докато контактът му с противника е доста по-солиден“, коментира 55-годишният Кинхьофер.