Легендарният халф на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс не спира с критиките към настоящия мениджър на тима Луис ван Гаал. Този път повод за негодуванието на бившия английски национал стана отпадането на "дяволите" от Лига Европа. Снощи Юнайтед врътна 1:1 с Ливърпул на "Олд Трафорд" в среща реванш от 1/8-финалите и с общ резултат 1:3 приключи участието си в надпреварата. Според Скоулс трансферната политика на клуба в последните години е сбъркана тотална и отговорността за това е на мениджъра.

"Не мога да повярвам какви футболисти играят в момента за Юнайтед. Клубът се раздели с играч като Дани Уелбек, който в този момент би бил от голяма полза за отбора, а какви играчи взе? Той може да играе на различни позиции в атака, притежава скорост и голов нюх. Освен това е израснал на "Олд Трафорд". Не мога да си обясня как клубът го продаде. Много ми е интересно да разбера кой стои зад това решение. Предполагам, че това е мениджърът", заяви Скоулс.

Както е известно, Уелбек беше продаден на Арсенал през 2014 година за сумата от 16 млн. паунда. С екипа на "артилерисите" до този момент е изиграл 42 мача във всички турнира, в които е отбелязал 11 гола. 

 Резултати, програма и класиране в Англия - ТУК !!! 

 Резултати и програма в Лига Европа - ТУК !!!