Българският национал Симеон Славчев вкара първия си гол за Карабах в официален мач. Полузащитникът се разписа при победата с 2:0 над Сумгаит от десетия кръг на първенството в Азербайджан.

Славчев беше сред най-активните на терена и успя да ознаменува отличната си игра с гол. В 25-ата минута той се отскубна в предни позиции, пребори се с противник и реализира с удар по земята за 1:0. В 57-ата Карабах удвои чрез Деларж и заслужено спечели. Славчев и компания са втори във временното класиране с 20 точки, на 5 зад лидера Нефтчи (Баку).

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Много се радвам, че отбелязах. Изиграх силен мач и съм доволен. Дано продължаваме със страхотното представяне", коментира Славчев пред БЛИЦ СПОРТ след паметния миг с първия му отбелязан гол за Карабах, който се нави да подсили това лято.

"В последните мачове се представихме колебливо. Бяхме в тежка серия и през три дни имахме двубои. Вярвам, че с победата днес ще си върнем самочувствието и ще продължим смело да преследваме голямата цел - шампионската титла. Много съм щастлив в Карабах", добави българският национал.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ