Капитанът на Астън Вила Джак Грийлиш ще бъде наказан със 100 000 паунда от английския футболен клуб, след като наруши препоръките за домашна изолация. Новината съобщиха шефовете на „виланите“.

Джак катастрофира с джипа си "Рейндж Роувър", блъскайки паркирани коли в ранните часове на неделя, след като преди това бе призовал хората да си останат по домовете заради пандемията от коронавирус.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Медиите на Острова съсипаха Грийлиш заради издънката и го нарекоха COVIDIOT. Някои от тях прогнозират, че след поредната си изцепка Джаки може и да не премине в Манчестър Юнайтед през лятото.

Грийлиш се извини за инцидента: "Искам да направя бързо видео и да кажа колко засрамен съм от това, което се случи през уикенда. Просто получих покана от приятел за гостуване и направих най-глупавото нещо - приех. Не искам хората да повтарят моите грешки и насърчавам всички да стоят по домовете си. Следвайте правилата и насоките!

"Аз ще се изолирам за следващите седмици и се надявам всички да го направят. Надявам се също така да приемете извинението ми, за да забравим възможно по-бързо инцидента".
ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!