Лео Меси ще се събере с Килиан Мбапе и Неймар, за да осъществи свръхпроекта на собствениците на ПСЖ. Целта на парижани е да се превърнат в хегемон на Европа.

Известният журналист Марсело Белер, за когото световните медии втвърдят, че винаги разполага с достоверна информация, обяви какво се случва с аржентинския гений. 

"ПСЖ предложи на Меси гигантски договор за два сезона с опция за удължаване. Сумата, която му предлагат за заплата, е астрономическа! Има огромен шанс всичко да завърши с подпис на Лео с ПСЖ", каза Белер.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet
 
"Парижани са основните фаворити, за да получат подписа на Лео по няколко причини. Барса има сериозни финансови проблеми и трудно може да се справи с офертата, която ПСЖ му представи. Проектът за създаване на свръхмощно трио от Мбапе, Неймар, Меси е нещо, което в крайна сметка ще привлече всички. Аржентинецът се е наситил на Барса и желанието му е да промени средата си.

Отговорът на Меси ще дойде след края на сезона. Аржентинецът е обявил, че иска да се съсредоточи върху това да донесе титлата на Испания на каталунците", допълва популярният журналист.