Една от звездите на холандския гранд ПСВ Айндховен Балаш Джуджак по всяка вероятност ще играе от следващия сезон в руския Анжи (Махачкала). Съотборникът на Манолев сам призна, че клубните офиси на “филипсите” е пристигнала оферта за него от руския клуб.

"Анжи е добър отбор с големи амбиции. Знам, че те са отправили оферта за мен и в момента текат преговори между шефовете на двата клуба. В момента искам да се съсредоточа върху предстоящите квалификации за Евро 2012", заяви Джуджак пред унгарското издание "Blikk".

Собственикът на Анжи Сюлейман Керимов е готов да даде огромни суми за трансфери и да привлече в клуба световноизвестни играчи, които да помогнат на отбора да стане част от европейския елит. В руския тим през зимата бе привлечен бразилеца Роберто Карлош.

В същото време ПСВ е в сериозна финансова криза и се чуди как да закърпи бюджета си за следващия сезон, след като не успя да се класира за Шампионската лига.

Както БЛИЦ съобщи преди известно време “филипсите” ще получат финансова инжекция от града Айндховен, но въпреки това ще се опитат да продадат Джуджак и и голмайстора си Ола Тойвонен, за да съберат още пари.

Унгарският национал Балаш Джуджак вкара 23 гола този сезон в 48 мача с екипа на ПСВ във всички турнири. /БЛИЦ