Нападателят на Лудогорец Спас Делев си пожела Манчестър Юнайтед за съперник на „орлите“ в Лига Европа, след като тимът победи Петрокуб с 2:1 в реванша от плейофите и се класира за основната фаза на втория по сила европейски клубен турнир.

„Мисля, че и в двата мача бяхме по-добрият отбор, по-класният отбор и заслужено продължаваме напред“, заяви Делев след края на мача в Молдова.

„Не мога да кажа, че е имало отпускане. За себе си мога да кажа, че трябва да даваш максимума от себе си. Не трябва да има подценяване. И други отбори, които са считани за фаворити, имат трудности, ако има подценяване. Футболът стана по-силов. Трябва да даваме максимума от себе си, за да вървим напред“, каза той за евентуалното отпускане на Лудогорец след победата с 4:0 в първия мач срещу Петрокуб.

Той нямаше как да не бъде доволен от гола, който вкара: „Винаги, когато футболист вкара гол, това му дава самочувствие. Аз давам всичко от себе си във всеки мач и всяка тренировка, за да продължаваме да се развиваме“.

„Честно да ви кажа, не мога да разбера формата, но си пожелавам силни отбори, искам да се изправим срещу Манчестър Юнайтед“, завърши Делев.