Специалните залози за Премиършип се завръщат с извънредно издание в средата на седмицата. 37-ият кръг може да развърже, но най-вероятно само ще затегне допълнително възлите около класирането за Шампионската лига и съпътстващите европейски надпревари. Голове, картони и корнери отново са с двойни оферти за предпоследното завъртане в английската Висша лига.

Специалните пазари за Висшата лига на Англия на WINBET са единствено в платформата winbet.bg -- > секция Спорт.

Головете валят

Головете валят през последните седмици от сезона. Мачовете за Европа, макар и с много пари като залог, са изключително отворени. А за дузината отбори, които вече не преследват нищо, е настанала безспирна забава с гол след гол. Последните два кръга бяха увенчани с по 32 попадения всеки. Така общо от началото на сезона са паднали 965, което прави по 26.8 на кръг. Офертите на WINBET са „Над 27.5 гола” с коефициент 2.40 за проверка на средната успеваемост и „Над 32.5 гола” с коефициент 4.25 за тест на тенденцията от последните 14 дни.

Малко картони

С картоните положението обаче не е толкова розово. Ако в кръга между 7 и 10 май бяха вдигнати 25 жълти и три червени, в 36-ия кръг изгонен футболист нямаше, а официалните предупреждения бяха едва 18. Така средните показатели на кръг слязоха до 29.26 жълти и 1.28 червени. Но подобни амплитуди имаше и в началото на месеца, затова място за паника няма. WINBET дава коефициент 2.25 за „Над 31.5 картона” и 2.50 за „Над 32.5 картона”.

Налице са и два залога за отстранени футболисти. При 1.28 червени картона на кръг „Над 1.5 червени картона” за 2.75 звучи резонно. А ако търсите адреналин – „Над 3.5 червени картона” за 10.00. Но осем от десетте съдии този кръг са пратили поне по трима футболисти предсрочно под душовете през този сезон. С наряд е и кралят на червените картони Майк Дийн (8), на когото е даден сблъсъкът за място в Шампионската лига Челси – Лестър.

Изобилие от корнери

И последни по ред, но със сигурност не и по значение – корнерите. В последните седмици настана истинска вакханалия. Уикендът 7-10 май донесе 126, а в дългия 36-и кръг, продължил цяла седмица, бяха изпълнени 121. Така средните стойности за мач се вдигнаха до 10.1, което е най-високият показател от февруари насам. Тази седмица WINBET ви предлага наглед елементарното „Над 96.5 корнера” с коефициент 1.33, както и по-рисковото на пръв поглед „Над 102.5 корнера” за 2.33. Но при честотата, с която се стига до ъглови удари напоследък и тази стойност трудно ще удържи. Все пак програмата предлага Нюкасъл (10.3) – Шефилд Юнайтед (10.8) и Челси (10.1) – Лестър (10.2). А също така абсолютните крале на корнерите Лийдс (11.7) гостуват на Саутхямптън (10).

За феновете на английският футбол е и специалният турнир WINBET Open Premier League, който ще продължи до края на първенството във Висшата лига на Англия и е с общ награден фонд 55 555 лв. В турнира автоматично участват всички потребители на платформата winbet.bg, които поставят единични залози за мач от Премиършип, без ограничение за размера и броя на залозите или коефициентите, при които са поставени. Участниците печелят точки в зависимост от нетната печалба, реализирана от техните залози за всеки отделен мач, с които участват в класиранията на потребителите за съответния мач и, респективно, за месечното и генералното класиране  в турнира. Голямата награда за класираният на първо място в турнира играч е 5 555 лв.

Все още нямате регистрация в WINBET!? Натиснете - ТУК!