Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо коментира твърденията на треньора на Галатасарай Роберто Манчини, че заслугата за титлата на Интер в Шампионската лига през 2010 година е била на италианеца. Тази вечер „сините” от Лондон гостуват в Истанбул за първа среща между отборите от 1/8-финалите в Шампионската лига. Двубоят започва в 21:45 часа българско време.

„Много е забавно. Това е така, защото на финала в тима играха Лусио, Тиаго Мота, Диего Милито, Самюел Ето`о, Горан Пандев и Уесли Снайдер. От 11 играча той не е работил с шест от тях. Това означава, че неговият тим се е състоял от петима играчи, защото аз работих само с толкова на брой футболисти от неговия отбор”, сподели Специалния.

Манчини се опита да омаловажи успехите на португалеца, твърдейки, че Специалния винаги поема вече изградени отбори: „Моуриньо спечели Шампионска лига, защото пое един много добър отбор. Отборът, също като Манчестър Сити, беше изграден от мен. Когато аз поех Интер, играта им беше пълна с брак, което промених”, сподели сегашният треньор на Галатасарай.