Треньорът на Реал (Мадрид) Жозе Моуриньо за пореден път се оплака от съдийските решения. Този път повод за гнева му бе реферът Мунис Фернандес, който свири дербито с Барселона (1:1).
 
“Искаме съдийските решения да бъдат еднакви и за двата отбора. Правилата са еднакви. Изморих се да играем мачове с по десет човека. Трудно когато играеш 10 срещу 11 и то срещу Барселона”, заяви Моуриньо
 
“Раул Албиол ще пропусне финала за Купата заради никакъв фаул. След това критериите на съдията се промениха. Не изгони Даниел Алвеш. Той трябваше да му покаже втори жълт картон при дузпата, която направи. Поне веднъж бих искал да играя срещу 10 от Барселона”, обяви Специалния.
 
“През първото полувреме срещата бе равностойна. Равенството си е равенство, ние ще извлечем позитиви от този мач”, коментира португалецът.
 
“Подкрепата на феновете във финала ще бъде от решаващо значение за нас. Надявам се, че ще спечелим и ще имаме възможност да играем при равни начала.  Това ще бъде мач с повече напрежение, съвсем различен е от срещите за първенството и Шампионската лига”, допълни треньорът на Реал (Мадрид)./БЛИЦ