"Следващият ни голям мач е срещу Фейенорд (б.р. – мач от Лига Европа в четвъртък) и Маркъс Рашфорд ще играе. Вярвам му напълно и знам, че го очаква брилянтно бъдеще”, заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо.

„Маркъс се чувства най-добре като централен нападател и ако искаш да го използваш на по-различна позиция, трябва да работиш с него, да развиваш качествата му. Той обаче е голяма личност. Обикновено хората обръщат внимание на таланта, но личността е много, много важна на това ниво. А той още през миналия сезон показа, че притежава това.

През второто полувреме на мача със Сити Маркъс ни даде това, от което имахме нужда и което не получихме от Мхитарян и Лингард през първата част. Ако ме питате дали някой от тях ще играе срещу Фейенорд, то отговорът е не. И причината за това не е някакво наказание. Просто избирам състава си на основата на представянето на играчите. Затова, разбира се, ще заложа на други футболисти. Понякога играчите разочароват своите мениджъри. Дали вината за това е тяхна, или моя? Е, моя е, защото аз съм мениджърът и аз избирам състава", откровен бе португалецът.
ВСИЧКО ЗА АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА - ТУК!