Мениджърът на Манчестър Юнайтед беше шокиран от загубата от Блекбърн с 2:3 на “Олд Трафорд”. Димитър Бербатов вкара двата гола за “червените дяволи”.

“Това е разочарование, никога не сме го очаквали. Загубихме заради две ужасни грешки и няма как да разчитаме да спечелим. Мислехме, че Блекбърн ще се пречупи, но не – те играха добре и ги поздравявам. Те се борят за оцеляване и играха на предела на възможностите си. Нямахме бързина, теренът беше подгизнал заради дъжда, който валя цяла седмица. но през второто полувреме стигнахме до 2:2 и в този момент помислих, че ще спечелим”, заяви мениджърът.

“Да, Де Хеа можеше да се справи по-добре при третия гол, но ние всички можехме да се справим по-добре”, коментира Сър Алекс грешката на испанския вратар при победното попадение на Блекбърн.

“Имаме много контузени, трябва да изчакаме още малко Андерсон да бъде на сто процента. Това беше негов първи мач от доста време и не му беше лесно. Но той не ни разочарова. Има още какво да подобряваме, вярвам, че ще постигнем целта си в края на сезона и ще спечелим титлата”, завърши шотландецът./БЛИЦ