Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън съжалява, че избраниците му не са вкарали повече попадения във вратата на Шей Гивън. Снощи "червените дяволи" победиха градския си съперник Сити с 3:1 и се класираха на финала за "Карлинг Къп", където ще се изправят срещу Астън Вила на 28 февруари. До сблъсъка на "Уембли" Юнайтед се добра благодарение на Уейн Рууни, вкарал решителен гол в добавеното време на реванша с "гражданите".

"Пропуснахме много положения. Едвин ван дер Сар направи блестящо спасяване в началото на второто полувреме, но след почивката се представихме прекрасно и можехме да вкараме 6 или 7 гола", коментира Сър Алекс.

"Рууни се представи много по-силно, отколкото в събота срещу Хъл Сити, въпреки че тогава вкара 4 гола. Неговият контрол на топката, лидерските му качества и остротата бяха просто фантастични. Без съмнение представянето му бе от световна класа", изказа се ласкаво за звездата Сър Алекс.

Напоследък Рууни демонстрира отлична форма, като вече има 21 гола за Юнайтед във всички турнири от началото на сезона.

"Гордея се с момчетата и съм щастлив, че зарадвахме феновете си. Привържениците ни са невероятни", сподели още шотландският спец. /БЛИЦ